Čistila in čistilni pripomočki

Če ste se odločili, da boste v podjetju zaposlili svojo čistilko oz. ste svojim zaposlenim dodelili to nalogo, lahko pri nas dobite osnovni paket za dnevno čiščenje( voziček, omelo, krpe, držala, čistila in ostali droben material) z ustreznimi pripomočki in čistili za enostavno uporabo. Obenem vam nudimo hitro izobraževanje, da se naučite uporabljati novo kupljena sredstva.

Vsak poslovni prostor ima kuhinjske ali toaletne prostore. Tam namestimo ustrezne nosilce, da nam brisačke in wc papir ne pada v umivalnik ali se nekontrolirano porablja. Ustrezne rešitve se najdejo za vsak prostor. Ustrezno lahko tudi poslovne prostore osvežimo z ustreznimi osvežilci.

Za dobavo blaga sodelujemo s poslovnimi partnerji, kjer tudi sami nabavljamo omenjene artikle.

Za ponudbo pošljite mail na [email protected].

Proti zdrsni produkti

TRAJNA REŠITEV PROBLEMA NEVARNOSTI DRSENJA NA RAZLIČNIH MOKRIH POVRŠINAH
– v kopalnicah, na vhodih, klančinah, stopniščih, v avlah, v kuhinjah, v jedilnicah, v savnah, garderobah, sanitarijah, ob bazenih, …
in POVSOD, KJER OBSTAJA NEVARNOST PADCEV ZARADI ZDRSA.

Preverite našo ponudbo na:

Proti zdrsni produkti

Tepihi

Predstavljamo vam ekskluzivno ponudbo visoko kvalitetnih tepihov. Na voljo so z različnimi motivi, dimenzije, z izbiro prave barvne kombinacije, pa boste zagotovo pritegnili pozornost.

Posebnost naših tepihov je bela barva obrobe (gume), odporna na obrabo, ki ne pušča sledi. Struktura materiala je izredno prijetna na dotik in blagodejno vpliva na vašo kožo. Zelo dobro absorbirajo vodo in tako zmanjšujejo nevarnost zdrsa.

Tudi čiščenje je zelo enostavno, saj jih enostavno zvijete in operete v pralnem stroju.

Preverite našo ponudbo na:

Tepihi