Z NAMI JE PRIMANJKLJAJ KADRA, PRETEKLOST

Iskanje, selekcija in izbor

Mi poskrbimo za celoten proces kadrovanja: sestava in oglaševanje razpisanega prostega delovnega mesta, selekcija prijavljenih kandidatov, iskanje in različna testiranja. Potek končnega izbora je vsakemu naročniku individualno prilagojen.

Zaposlovanje

Pri nas zaposleni delavci delajo pri nas in za vas. Zaposleni so preko pogodbe o zaposlitvi v našem podjetju. Ravno zato smo izredno fleksibilni in zelo hitro lahko zapolnimo vaš manko, ki vam lahko v zadnjem trenutku reši pomemben posel. Lahko zadostuje ena oseba, ali pa več 10 pridnih in delavnih parov rok.

Širitev baze z različnim kadrom

V našo bazo iskalcev se lahko vpiše vsak posameznik. Ni pogoj, da je brezposelni, lahko išče le nove priložnosti, izzive, itd. Kandidati se dnevno vpisujejo. Baza je izredno barvita, v njen so vpisani vsi od doktorske izobrazbe navzdol.

Dejstva

Primeren kader: v le nekaj dneh pridobite kader, ki ustreza vašim pričakovanjem in zahtevam delovnega mesta, – kadrovsko svetovanje: postopki odpuščanja, zaposlovanje tujcev ipd., – oblikovanje pogodb o zaposlitvi, – izdelava pravilnikov vseh vrst: sistemizacija delovnih mest, pravilnik o delovnih razmerjih in plačah ipd., – vodenje vseh kadrovskih evidenc.

Držimo se načela, da veliko več pomeni kvaliteta kot kvantiteta. Vsakega posameznika obravnavamo individualno in se mu v celoti posvetimo, naj si bo pravna ali fizična oseba. Način dela “tekoči trak” nam nikakor ni všeč, zato se ga izogibamo. Smo izredno fleksibilni, prilagodljivi in se veselimo novih izzivov. Smo pravični in pošteni partnerji. Delo ki ga opravljamo, ga opravljamo z ljubeznijo in strastjo.

Obsojeni smo na uspeh!

Z nami je primanjkljaj kadra, preteklost

POVPRAŠEVANJE